Kaş’ta protokol bayramlaştı

Kaş ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda protokol bayramlaştı.

 21 Nisan 2023

Kaş ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda protokol bayramlaştı.

Kaş Kaymakamlığı tarafından Kaş Belediyesi Sosyal Tesislerinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Bayramlaşma programında konuşan Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, bir aylık sürede Ramazan’ın idraki içerisinde bulunduklarını ifade ederek, “Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Nice bayramlarda bir arada olmayı Rabbimden niyaz ediyorum. Bayramınızı tebrik ediyorum. Ailenizle sevdiklerinizle sağlık, sıhhat içerisinde mutlu, huzurlu bayramlar diliyorum.” dedi.

“Asrın felaketi”nde canla başla mücadele

“Asrın felaketi”ne değinen Başkan Mutlu Ulutaş, devlet ve milletin bölgedeki sıkıntıları gidermek, yaraları sarmak için el ele, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma içinde canla başla mücadele ettiğini belirtti.

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ise bu bayramın buruk olduğuna dikkati çekerek, şu ifadeleri kullandı:

“Ülkemiz 6 Şubat tarihinde çok büyük deprem yaşadı. Bu deprem 50 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden oldu. Manevi izleri silmek mümkün değil, ancak maddi olan her şeyi devlet ve millet birlikte çalışarak, yerine getireceğiz. “Asrın felaketi” karşısında milletimiz, asrın dayanışmasını gösterdi. Oradaki yaraları sardık, sarmaya devam ediyoruz.  

Bir yılda 319 bin konut

Kalıcı konutların temelleri atıldı. Öyle güçlü milletiz, devletiz ki, 50’nci günde 70 bin kalıcı konutun temeli atıldı. İnşallah bir yıl içerisinde devletimiz, hükümetimiz 319 bin konutu tamamlayıp, hak sahiplerine teslim edecek. Biz şu ana kadar çok büyük krizleri, bu milletle bu devletle hükümetle dayanışma içinde atlattık, inşallah bu krizi de hızlı bir şeklide atlatırız. Buna imanımız da imkanımız da gücümüz de birlikteliğimiz de var. Bu birliktelikler bu bayramlarda oluşuyor, bu kardeşliklerde oluşuyor. Herkes bayramlarda geliyor, kucaklaşıyor. Bunu gelecek nesillere aktarma çabası içerisinde olan herkese teşekkür ediyoruz.”

Konuşmaların ardından protokol üyeleri, İlçe Jandarma Komutanlığına, Emniyet Müdürlüğüne ve şehit ailelerine bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Bayramlaşma programına, Kaş Kaymakamı Murat Öztürk, Garnizon Komutanı Binbaşı Hüseyin Sadık, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Erol, İlçe Emniyet Müdürü Suat Kutbay, İlçe Müftüsü Turgut Topaloğlu, daire amirleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve önceki dönem İlçe Belediye Başkanı Halil Kocaer de katıldı. 

 


Okunma Sayısı: 1241

 21 Nisan 2023

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş personeliyle bayramlaştı
20 Nisan 2023
Kaş Belediye Başkanı Ulutaş’tan Ramazan Bayramı mesajı
20 Nisan 2023
Kaş Kınık Millet Bahçesi’nde çalışmalarda sona doğru
19 Nisan 2023
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Kaş Belediyesinin iftar programına katıldı
18 Nisan 2023