Kaş Belediye Başkanı Ulutaş’tan Ramazan Bayramı mesajı

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

20 Nisan 2023

Başkan Mutlu Ulutaş, mesajında, on bir ayın sultanı mübarek ramazan ayında yapılan ibadetler ve tutulan oruçlarla bayrama ulaşmanın sevincini yaşadıklarını kaydetti.

Bayramların yardımlaşmayı, dayanışmayı artıran, hoşgörü, birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren özel günler olduğunu hatırlatan Başkan Ulutaş, “Hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Bayramın ülkemize, ilimize, ilçemize huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

20 Nisan 2023

Kaş Kınık Millet Bahçesi’nde çalışmalarda sona doğru