Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş personeliyle bayramlaştı

20 Nisan 2023

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Ramazan Bayramı öncesi personeliyle bayramlaştı.

Kaş Belediyesinde geleneksel bayramlaşma, Başkan Mutlu Ulutaş'ın yönetiminde yapıldı. Başkan Ulutaş, belediye birim müdürleri ve personelin bayramını kutladı.

Önce Kalkan Hizmet Birimi ve Ova Kademe Binasında hizmet veren personeliyle bayramlaşan Başkan Mutlu Ulutaş, ardından idari binadaki personelin de bayramını kutladı.

Belediye Toplantı Salonundaki bayramlaşma programına, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı.

Başkan Ulutaş, burada yaptığı konuşmada, personelin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, “Rabbimden, aileniz, sevdikleriniz ve çocuklarınızla birlikte sağlık, afiyet içerisinde mutlu, huzurlu nice bayramlar geçirmenizi temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nız mübarek olsun Hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi.

Kaş Belediyesinin 7/24 çalıştığını hatırlatan Başkan Ulutaş, personele, hizmetleri dolayısıyla teşekkür etti.

Başkan Ulutaş, bayramlaşma sırasında personele bayram şekeri ve kolonya verdi.

Kaş Belediye Başkanı Ulutaş’tan Ramazan Bayramı mesajı
Kaş Kınık Millet Bahçesi’nde çalışmalarda sona doğru