Kaş Belediyesi’nden Kumluca’ya yardım eli

Kaş Belediyesi ekipleri, sel felaketinin yaşandığı Kumluca ilçesine yardım eli uzattı.

 13 Aralık 2022

Kaş Belediyesi ekipleri, sel felaketinin yaşandığı Kumluca ilçesine yardım eli uzattı.

Antalya’nın Kumluca ve Finike ilçelerinde etkili olan yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle Kumluca’da kuvvetli yağış sonrası dereler taştı, ilçe merkezinde sel ve su baskınları yaşandı. Çok sayıda iş yerinde, evde, araçta hasar meydana geldi.

Kaş Belediyesinin Fen İşleri, Temizlik, Sağlık, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı 8 araç ve 40 personeli, hazırlıklarını tamamlayarak, Kumluca’da yaşanan sel felaketi üzerine bölgeye hareket etti.

Ekipler, burada ihtiyaç duyulan yardım faaliyetine katılarak, yaraları sarmak amacıyla vatandaşlara destek verdi. Ekiplerin büyük bir gayretle çalıştığı, zarar gören ev ve iş yerlerinin temizliğini gerçekleştirdikleri bildirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile milletvekilleri ve Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, sel felaketinin yaşandığı Kumluca’ya giderek, incelemeler gerçekleştirdi, iş yerlerini ziyaret etti ve mağdur olan vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Öte yandan, AFAD’tan yapılan açıklamada, “Meteorolojiye göre, yarın Antalya’da çok şiddetli yağış ve kuvvetli rüzgar beklenmektedir. Fırtına, sel, yıldırım, doluya karşı dikkatli ve tedbirli olun.” denildi.


Okunma Sayısı: 2184

 13 Aralık 2022

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Kaş, Travel Turkey İzmir'de tanıtıldı
12 Aralık 2022
Antalya Valisi Yazıcı Kaş’ı ziyaret etti
09 Aralık 2022
Lami Bey Camii’nin restorasyonu devam ediyor
07 Aralık 2022
Başkan Ulutaş muhtarlarla toplandı
06 Aralık 2022