Başkan Ulutaş muhtarlarla toplandı

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 06 Aralık 2022

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Belediye Toplantı Salonunda yapılan toplantıda, Başkan Mutlu Ulutaş, hizmetlerle ilgili bilgilendirmede bulundu, muhtarların taleplerini dinledi.

Başkan Ulutaş, yaptığı konuşmada, muhtarlarla zaman zaman bir araya gelerek, toplantılar icra ettiklerini, ilçedeki mahallelerin ihtiyaçlarını, taleplerini, beklentilerini istişare ettiklerini ve bunun verimli olduğunu söyledi.

Hizmet bekleyen vatandaşların memnuniyetini esas alan çalışma içerisinde olduklarını belirten Başkan Ulutaş, “Siz muhtarlar olarak, vatandaşların talebini ilgili kuruma iletiyorsunuz. Biz de belediye olarak projeler, hizmetler üretiyoruz. Her mahallemize, muhtarımıza hizmet veriyoruz.” dedi.

Muhtarlar, Başkan Ulutaş'a toplantı ve mahallelerine verdiği destekler dolayısıyla teşekkür etti.

AK Parti İlçe Başkanı Okay Bilgin, MHP İlçe Başkanı Cemil Kolak, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı toplantı, muhtarların talep ve önerilerinin değerlendirilmesiyle son buldu.

Toplantıda, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz da yer aldı.

Toplantı sonrasında Kaş Belediyesi İnce Boğaz Sosyal Tesislerinde muhtarlar için yemek programı düzenlendi.


Okunma Sayısı: 1865

 06 Aralık 2022

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Kaş Üzümlü’ye 5 bin metrekare kilit parke taş
05 Aralık 2022
Kaş Belediyesinden Dünya Engelliler Günü’nde anlamlı ziyaret
03 Aralık 2022
Kaş Belediyesinde aralık ayı meclis toplantısı yapıldı
02 Aralık 2022
Bezirgan'da stabilize yol çalışması tamamlandı
01 Aralık 2022