Kaş, Travel Turkey İzmir'de tanıtıldı

Kaş’ın tarihi ve turistik zenginlikleri, bu yıl 8-10 Aralık’ta 16’ncısı düzenlenen uluslararası turizm fuarı Travel Turkey İzmir'de tanıtıldı.

12 Aralık 2022

Türkiye’nin en büyük turizm platformu olan TTI İzmir ‘’Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi’’ Kültür ve Turizm Bakanlığının himayesinde İzmir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlendi.

Fuarda üç gün boyunca turizmin her alanına hitap eden atölye çalışmaları, seminerler, sergi, sempozyum ve ülke sunumları gerçekleşti.

Dünyanın dört bir yanından sektörün profesyonellerini ağırlayan uluslararası fuarda, Kaş Belediyesi de yerini alarak, stant açtı.

Fuar alanındaki stantta, Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan ile turizm esnafları yer aldı

Kaş’ın alternatif turizm imkanlarının tanıtıldığı stantta ziyaretçilere, yöreye has adaçayı ve kekik ile ilçeyi tanıtıcı broşür ve kitapçıklar hediye edildi.

12 Aralık 2022

Antalya Valisi Yazıcı Kaş’ı ziyaret etti