Kaş Belediyesinde başkan yardımcılarının sorumluluk alanları belirlendi

Kaş Belediyesi haziran ayı olağan meclis toplantısında başkan yardımcılarının sorumluluk alanları açıklandı.

05 Haziran 2024

Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan tarafından Halil İbrahim İğli ve Halil Arıkan başkan yardımcıları olarak atandı. Başkan yardımcılarının sorumluluk alanları şu şekilde ifade edildi:

Halil İbrahim İğli-Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

Halil Arıkan-Fen İşleri Müdürlüğü, Afet İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü

-Belediye Başkanına bağlı Müdürlükler

Özel Kalem Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Müdürlüğü, Strateji Geliştirme Müdürlüğünün faaliyetlerini Belediye Başkanına bağlı olarak sürdüreceği bildirildi.

Kaş Belediyesinde yeni atamalar
3. Kaş Uluslararası Kısa Film Festivali başladı
05 Haziran 2024
Haziran ayı meclis toplantısı yapıldı