Kaş Belediyesinde yeni atamalar

Kaş Belediye Meclisi’nde birim müdürlüklerine yapılan atamalarla ilgili bilgilendirme yapıldı.

05 Haziran 2024

Kaş Belediyesinin haziran ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı, Belediye Başkanı Erol Demirhan’ın başkanlığında yapıldı. Başkan Erol Demirhan,  toplantıda belediyenin birim müdürlüklerine yapılan atamalarla ilgili meclis üyeleri ve kamuoyunu bilgilendirdi.

Başkan Demirhan’ın yaptığı açıklamaya göre, 1 Haziran tarihi itibariyle Fen İşleri Müdürlüğüne Gürşah Günal, İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne Cengizhan Çelik (vekil), Destek Hizmetleri Müdürlüğüne Mustafa Yurtsever (vekil), Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne Serdar Er atandı.

3. Kaş Uluslararası Kısa Film Festivali başladı
05 Haziran 2024
Haziran ayı meclis toplantısı yapıldı
04 Haziran 2024