Kaş Belediye Başkanı Demirhan ANTAB encümen üyesi oldu

Kaş Belediye Başkanı Demirhan ANTAB encümen üyesi oldu.

 10 Haziran 2024

Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan,  Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (ANTAB) meclis toplantısında birliğin encümen üyeliğine seçildi.

ANTAB 2024 yılı olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıda birlik başkanı, başkan vekilleri, divan katipleri, encümen üyeleri ve komisyon üye seçimleri gerçekleşti. Gizli oyla yapılan seçimlerde birliğin başkanlığına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek seçildi.

Meclis vekillerinin de seçildiği toplantıda Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ve turizmci Kadir Derel encümen üyeleri olarak belirlendi.

Başkan Erol Demirhan, yaptığı açıklamada, “ANTAB Olağan Meclis Toplantısına katıldık. Birlik başkanlığı seçimi için Belediye Meclis Üyelerimiz Aşkın Yenier, Şükrü Koçak ve Erkan Demirci ile beraber oyumuzu kullandık. ANTAB Başkanı seçilen Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’i tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum. Toplantıda oy kullanarak, beni ANTAB encümen üyesi seçen belediye başkanlarına, meclis üyelerine ve turizmcilere teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.


Okunma Sayısı: 177

 10 Haziran 2024

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

3. Kaş Uluslararası Kısa Film Festivali ödül töreniyle sona erdi
10 Haziran 2024
Kaş Belediyesinde başkan yardımcılarının sorumluluk alanları belirlendi
05 Haziran 2024
Kaş Belediyesinde yeni atamalar
05 Haziran 2024
3. Kaş Uluslararası Kısa Film Festivali başladı
05 Haziran 2024