2. Kaş Tarım Fuarı kapılarını açmaya hazırlanıyor

Kaş Tarım, Seracılık, Gıda ve Tarım Makineleri İhtisas Fuarı, 25-27 Nisan’da ikinci kez ziyaretçileriyle buluşacak.

23 Nisan 2023

Kaş Belediyesinin ev sahipliğinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) denetiminde düzenlenen fuara, Kaş Kaymakamlığı ve Kaş Ziraat Odası destek veriyor.

Kınık Kapalı Pazar Yeri’nde 55 katılımcı firmanın yer alacağı fuarda, yüzlerce farklı marka tarımsal ürün yer alacak.

Marmaris Fuarcılık Organizasyon Halkla İlişkiler Limited Şirketi (MARFO Fuarcılık) tarafından gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında ulusal ve uluslararası bitki ve bitki besleme, gübre şirketleri, tarım iş makineleri, sera kurulum ve nayloncuları, sulama sistemleri, traktör, traktör yedek parçası satış, ürün geliştirme, yeşertme ve kızartma firmaları ziyaretçilerle buluşturulacak.

MARFO Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan, yaptığı açıklamada, fuarın üreticiyle distribütör arasında köprü vazifesi gördüğünü söyledi.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’a fuara sağladıkları katkı dolayısıyla teşekkür ettiğini kaydeden Gülcan, “Fuardan beklenti, hem çiftçi hem de katılımcı açısından çok yüksek. Fuar, üç gün boyunca 10.00-19.00 saatleri arasında gezilebilecek. Ziyaretçiler burada, tarım sektöründeki tüm gelişmeleri daha yakından görme ve gözlemleme fırsatı bulabilecek.” dedi.

Başkanı Ulutaş, tarım sektörünü bir araya getirmeye hazırlanan fuara, tüm halkın davetli olduğunu bildirdi.

23 Nisan 2023

Kaş’ta protokol bayramlaştı