Kaş’ta Cumhuriyet Bayramı nedeniyle fener alayı ve konser düzenlendi

Kaş ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yıl dönümü dolayısıyla fener alayı, kortej yürüyüşü ve konser düzenlendi.

 30 Ekim 2022

Kaş ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yıl dönümü dolayısıyla fener alayı, kortej yürüyüşü ve konser düzenlendi.

İlçede 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında fener alayı ve kortej yürüyüşü yapıldı. Eski otogar kavşağı yakınında toplanan vatandaşlar, ellerinde meşaleler ve bayraklarla marşlar eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüdü.

Yürüyüşe, Kaymakam Murat Öztürk, Garnizon Komutanı Binbaşı Hüseyin Sadık, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Cumhuriyet Başsavcısı Tufan Çaldıran, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Erol, Emniyet Müdürü Suat Kutbay da katıldı.

Katılımcıların meydana gelmesinin ardından burada saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Başkan Mutlu Ulutaş, yaptığı konuşmada, vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladığını kaydetti.

Kaş’ın Cumhuriyet Bayramı kutlaması için Türkiye’nin ve dünyanın birçok noktasından tercih edildiğini belirten Başkan Mutlu Ulutaş, bu birlik ve beraberliğin her zaman devamını arzu ettiğini söyledi.

-Cumhuriyet Bayramı konseri gerçekleştirildi

İlçede Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Zakkum Grubu ve DJ Suat Ateşdağlı konser verdi.

Kaş Belediyesince Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konserde sahne alan sevilen müzik grubu Zakkum, unutulmaz bir konser verdi. Birbirinden güzel parçaları seslendiren grup, müzikseverlerden tam not aldı.

Zakkum’un ardından DJ Suat Ateşdağlı sahneye çıktı. Çaldığı şarkılarla bol bol alkış alan DJ Ateşdağlı, performansıyla büyük beğeni topladı.

Etkinlik, havai fişek gösterisiyle sona erdi.


Okunma Sayısı: 6947

 30 Ekim 2022

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Kaş’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenle kutlandı
29 Ekim 2022
Erkek çalışanlara kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimi
27 Ekim 2022
Kaş Belediyesinden Dirgenler’de 10 kilometrelik asfalt çalışması
26 Ekim 2022
Hititler Likya’da, IV.Tuthaliya Patara’da
24 Ekim 2022