Kaş Belediyesinden Dirgenler’de 10 kilometrelik asfalt çalışması

Kaş Belediyesi, ilçedeki yolları daha konforlu ve güvenli hale getirmek için aralıksız çalışıyor.

26 Ekim 2022

Kaş Belediyesi, ilçedeki yolları daha konforlu ve güvenli hale getirmek için aralıksız çalışırken, Dirgenler Mahallesi’nde asfalt çalışması gerçekleştiriyor.

Ekiplerin, yaklaşık 10 kilometrelik yolda asfalt çalışmasına devam ettiği bildirildi.

Dirgenler Mahallesi Muhtarı Ahmet Ali Keskin, yapılan çalışmayla yıllardır yaşadıkları yol sorununun çözüldüğünü söyledi.

Alt yapısı yapılan yolların iyi duruma geldiğini belirten Keskin, “Eskiden yollarda bazı yerler çukurdu, bazı yerlerde şarampol yoktu, yağmur yağdığı zaman arabayla da geçemezdik. Şimdi yollarımıza asfalt dökülüyor. Çalışmalar bittiği zaman artık mahalledeki vatandaşlarımız bu yollarda rahatça yürüyebilecek.” dedi.

Mahalle sakinlerinden Kadir Örtülü ise çalışmalar için Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’a teşekkür ederek, “Yollarımız kışın çamurdan, yazın tozdan geçilmiyordu. Durumu başkanımıza ilettik, ekip gönderdi. Yollarımız asfaltlanmaya başladı, şu anda konforlu hale geldi.” diye konuştu.

26 Ekim 2022

Hititler Likya’da, IV.Tuthaliya Patara’da
24 Ekim 2022
Kaş Yarımadaton Yarışları yapıldı