Kaş’ta 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlandı

Kaş ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü törenle kutlandı.

19 Ekim 2022

Kaş ilçesinde 19 Ekim Muhtarlar Günü törenle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende, muhtarlar adına Çeşme Mahallesi Muhtarı Mahir Akkuş tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Törenin ardından Kaş Belediyesince İnceboğaz Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda muhtarlara yemek ikram edildi, hediye verildi.

Programda konuşan Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, muhtarların gününü kutlayarak, “Nice Muhtarlar Günü toplantılarında, merasimlerinde bir araya gelmeyi diliyorum.” dedi.

Kaş Belediyesi olarak, 54 mahalleye diğer kamu kurumlarıyla beraber ihtiyaçlar nispetinde, kaynaklar ölçüsünde eşit şekilde hizmetler götürdüklerini ifade eden Başkan Mutlu Ulutaş, “Tüm muhtarlarımızın tek gayesi, isteği var, mahallesine bir hizmet gelmesi ve orada vatandaşın memnuniyetini sağlamak. Bunun için muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Muhtarlık görevini yapmış, ebediyete irtihal etmiş muhtarlarımızı rahmetle anıyorum. Bugün vazife yapan, mahallesine, mezrasına hizmet eden tüm muhtarlarımızı tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Çeşme Mahallesi Muhtarı Mahir Akkuş ise güne katılan protokol üyelerine ve muhtarlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Kaymakam Murat Öztürk ve Başkan Mutlu Ulutaş, günün anısına muhtarlara hediye verdi.

Programa, Garnizon Komutanı Binbaşı Hüseyin Sadık, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Erol, Sahil Güvenlik Komutanı Üsteğmen Ahmet Dağıstan da katıldı.

19 Ekim 2022

Kaş Belediyesi muhtemel taşkınlara karşı araçlarla kanal temizliği yapıyor
17 Ekim 2022
“Kaş Kapya Hasat Şenliği” yapıldı