Kaş Belediyesinden akülü tekerlekli sandalye desteği

Kaş Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünce dezavantajlı bir kişiye akülü tekerlekli sandalye yardımı yapıldı.

26 Aralık 2022

Başvuruları değerlendirilen ihtiyaç sahibi vatandaşların akülü tekerlekli sandalyeleri Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından evlerine kadar teslim ediliyor. Başvuru yapan vatandaşların gerekli incelemeleri ve yardıma uygunluğu araştırılıyor. Yapılan araştırma ve uygunluk sürecinin tamamlanmasının ardından yardıma uygun olan vatandaşlara gerekli destek sağlanıyor.

Kaş Belediyesi, bu çerçevede Sütleğen Mahallesi’nde ikamet eden Hasan Akyalçın’ın akülü tekerlekli sandalye isteğini yerine getirdi.

İlçede dezavantajlı vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla yardım elini uzatan Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, Akyalçın’ı ziyaret ederek, aracı teslim etti.

Aracına kavuşan Akyalçın, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ve ekiplerine teşekkür etti.

On senedir felçli olarak yaşadığını belirten Akyalçın, “Rahatça gezemiyordum. Arkadaşlarla diyalog kuramıyordum. Bundan sonra dilediğim gibi gezebileceğim. Komşularıma, çarşıya, pazara rahatça gidebileceğim.” diye konuştu.

Okunma Sayısı: 1962

26 Aralık 2022

Gençler ecdadın izinde Çanakkale’yi ziyaret etti
20 Aralık 2022