Gençler ecdadın izinde Çanakkale’yi ziyaret etti

Kaş Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce “Gençler ecdadın izinde, Çanakkale’de” gezisi düzenlendi.

20 Aralık 2022

Kaş Belediyesinin desteklediği geziye, 25 öğrenci ve 2 görevli katıldı. Gezide, Kaş Anadolu Mesleki ve Turizm Lisesi ile İsmet Köroğlu Anadolu Lisesi öğrencileri, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevlileri yer aldı.

Üniversiteye hazırlanan gençlere moral ve motivasyon amacıyla düzenlenen program çerçevesinde öğrenciler, Çanakkale’yi gezme fırsatı buldu.

Gençler, tarihi yerinde görme imkanı sunan gezi kapsamında büyük destanın yazıldığı Çanakkale’de Kilitbahir Kalesi, Seyit Onbaşı, Şahindere Şehitliği, Hilali Ahmet Müzesi, Şehitler Abidesi, Seddülbahir, Yahya Çavuş Şehitliği, 57. Alay Şehitliği ve Conkbayırı’nı ziyaret etti.

Gezi sonunda bu yerleri görmekten dolayı büyük gurur ve mutluluk duyduklarını belirten gençler, Çanakkale ruhunu anlamak için kendilerine bu fırsatı veren Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’a, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.

20 Aralık 2022

Kaş Belediyesi, Yağlı Güreş Birliğine üye oldu
19 Aralık 2022
Bakan Çavuşoğlu sel bölgesinde incelemelerde bulundu