Başkan Mutlu Ulutaş’tan Proje Tanıtım Toplantısı

Kaş Belediye Başkanı ve adayı Mutlu Ulutaş, 31 Mart’ta gerçekleşecek mahalli idareler seçimi öncesinde Proje Tanıtım Toplantısı düzenledi.

 20 Mart 2024

Kaş Belediye Başkanı ve adayı Mutlu Ulutaş, “Hizmetlerde standartları yükseltip en güzelini, Kaş’a yakışanı yapmaya çalışıyoruz. Bu hizmetleri inşallah önümüzdeki beş yıllık süreç içerisinde taahhüt ediyoruz.”

Başkan Ulutaş, 31 Mart’ta gerçekleşecek mahalli idareler seçimi öncesinde Proje Tanıtım Toplantısı düzenledi.

Gökseki Kapalı Spor Salonunda düzenlenen toplantıda, Kaş Belediyesinin 2019-2024 döneminde 54 mahalleye yönelik gerçekleştirdiği hizmetler video gösterimiyle sunuldu. Yeni dönemde Kaş’a kazandırılacak 124 proje tanıtıldı.

Başkan Ulutaş, yaptığı konuşmada, beş yılda gerçekleştirdiği ve gelecek dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.

-“Bütün yerleşimlerde projelerimiz var”

Beş yıl boyunca ilçeye sayısız, güzel hizmetler kazandırdıklarını, bazılarının ise devam ettiğini ve yakın zamanda tamamlanacağını ifade eden Başkan Ulutaş, “Gelecek dönem için bir çok projemiz hazır. 1 Nisan’dan sonra bunları peyderpey ihale edeceğiz ve hemşehrilerimizle buluşturacağız. Elimizdeki kaynaklarla hükümetimizin destekleriyle gerçekten güzel işler yapıyoruz. Bugün baktığınız zaman bütün yerleşimlerin hepsinde ayrı ayrı projelerimiz var. Hemşehrilerimizin bulunduğu bölgelerde hayatlarını idame edebilmeleri için gereken ne varsa yapıyoruz.” dedi.

Başkan Ulutaş, bir mahalle ziyaretinde vatandaşların tiyatro ve sinema talebi üzerine, 54 mahallede bu tür faaliyetleri hayata geçireceklerini aktararak, “Kaş’ımız birbirinden güzel yerleşimlere sahip. Oradaki vatandaşlarımızın koşullarını daha da iyileştirmek ve müreffeh bir yaşam imkanı sunabilmek adına elimizden gelen gayreti sunmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

-“Kaş her şeyin en iyisine layık”

Hizmetlerde standartları yükseltip en güzelini, Kaş’a yakışanı yapmaya çalıştıklarını işaret eden Başkan Ulutaş, “İnce eleyip sık dokuyoruz ve bu hizmetleri inşallah önümüzdeki beş yıllık süreç içerisinde taahhüt ediyoruz, çünkü Kaşlı hemşehrilerim her şeyin en iyisine layık.

31 Mart’ta yapılacak seçimde neticede şehrimizin geleceğini tayin etmiş olacağız. Bizim yapmış olduğumuz çalışmalar ve bundan sonra yapacağımız çalışmalar geleceğimizi tayin edecek.

-“Sizlerin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz”

Sizlerle beraber 5 yıl yürüdük, size, Kaş’a hizmet etmek istiyoruz. Sizlerin desteğiyle bize olan güveniyle bu hizmetleri yapacağız, sizlerle buluşturacağız. Bundan sonra da inşallah sizlerle yol yürümeye, sizlerin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim, öncelikle 31 Mart’ta demokrasi bayramını, ardından da Ramazan Bayramı’nı yaşamayı ve yaşatmayı nasip etsin. Proje Tanıtım Toplantımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Antalya Milletvekili Mustafa Köse de “Bugün biz yanımızda bu proje tanıtım toplantısına, Kaş Belediye Başkan adayımız Mutlu Ulutaş’la birlikte gelmedik. Bugün biz buraya bu proje tanıtım toplantısına, 31 Mart akşamı Kaş’ın yine yeniden Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’la birlikte geldik.

Mutlu Ulutaş, samimi, gayretli, çok çalışkan, çok fedakar, kafasının arkasında başka bir şey olmayan, kimseyi ötekileştirmeyen bir adamdır. Kısacası Mutlu Ulutaş, lideri gibi, Recep Tayyip Erdoğan gibi adam gibi adamdır.

-“Kaş’ı daha da güzel yarınlara hep birlikte taşıyacak”

31 Mart akşamı Cumhur İttifakının Antalya’da zaferiyle beraber Mutlu Ulutaş’la Hakan Tütüncü bir arada olacak ve Kaş’ı daha da güzel yarınlara hep birlikte taşıyacak.” ifadelerini kullandı.  

Program, belediye meclis üyesi adaylarının takdimiyle sona erdi.

Toplantıya, Cumhur İttifakı ilçe başkanları, ilçe gençlik ve kadın kolları başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, mahalle muhtarları, partililer ve çok sayıda vatandaş da katıldı. Kaş’ın mahallelerinden de yoğun katılım oldu.


Okunma Sayısı: 269

 20 Mart 2024

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Kaş’ta ‘Okulumdaki Psikolog’ semineri düzenlendi
19 Mart 2024
Kaş Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi çerçevesinde ek protokol imzalandı
18 Mart 2024
Başkan Ulutaş iftar programında belediye personeliyle bir araya geldi
16 Mart 2024
Çavdır Sosyal Tesisleri yapım çalışmaları devam ediyor
15 Mart 2024