Kaş’tan 7 yardım tırı daha deprem bölgesine yola çıktı

Kaş ilçesinden deprem bölgesine yardım tırları gönderilmeye devam ediyor. Bu çerçevede 7 araç daha yola çıktı.

09 Şubat 2023

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Kaş Kaymakamlığı ve Kaş Belediyesince düzenlenen kampanya kapsamında ilçede toplanan yardım malzemelerinin, deprem bölgesine gönderilmesi sürüyor.

Vatandaşlar tarafından depremzedelere gönderilmek üzere Kaş Belediyesi ana hizmet binası, Gömbe, Kınık, Kalkan ve Kasaba belediye hizmet birimlerine yardım malzemeleri getirildi. Battaniye, yatak, mont, bere, eldiven, ısıtıcı, temizlik, gıda, çocuk bezi, bebek maması gibi ihtiyaç malzemeleri sınıflandırılıp yardım tırlarına yüklendi.

Kaş Belediyesi, depremin yaşandığı ilk günden itibaren bölgeye 9 yardım tırı gönderdi. Ekmek yüklü 2 kamyon ile 1 iş makinesinin yer aldığı 7 araçlık yardım konvoyu da deprem bölgesine dualar eşliğinde uğurlandı.

Uğurlamaya katılan Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, yaralar tamamen sarılıncaya kadar tüm imkanlarla bölge halkının yanında olacaklarını belirtti.

09 Şubat 2023

Kaş’tan dokuz yardım tırı dualarla deprem bölgesine uğurlandı
08 Şubat 2023
Kaş’tan ilk yardım tırı dualarla deprem bölgesine uğurlandı