Kaş’tan dokuz yardım tırı dualarla deprem bölgesine uğurlandı

08 Şubat 2023

Kaş Kaymakamlığı ve Kaş Belediyesinin organizasyonunda gerçekleştirilen yardım kampanyasında hazırlanan dokuz tır, dualarla deprem bölgesine uğurlandı.

Kaş Belediyesi tarafından duyurulan kampanyada, ilçede yüzlerce vatandaş yardım için seferber oldu.

Yardım çalışmaları, Kaş Belediyesi Toplantı Salonunun yanı sıra, Gömbe Mahallesi Hizmet Birimi, Kınık Mahallesi Hizmet Birimi, Kalkan Mahallesi Hizmet Birimi ve Kasaba Mahallesi Hizmet Biriminde gerçekleştiriliyor.

Çalışmalarda battaniye, yatak, giysi, ayakkabı, mont, çocuk bezi, çocuk maması, ısıtıcı, gıda, temizlik gibi ihtiyaç maddeleri tasnif edilerek, paketlendi ve dokuz tıra yüklendi.

Hazırlanan tırlar, dualar eşliğinde deprem bölgesine uğurlandı.

Uğurlamaya katılan Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, “Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde yaralarımızı saracağız. Yardım çalışmasına katılan, destek veren tüm vatandaşlara teşekkür ederim.” dedi.

Okunma Sayısı: 1900

08 Şubat 2023

Kaş’tan ilk yardım tırı dualarla deprem bölgesine uğurlandı
07 Şubat 2023