Kaş’ta üç mahalleye 8 bin 600 metrekare parke taşı döşendi

12 Mayıs 2022

Kaş Belediyesi, Kasaba, Dirgenler ve Karadağ mahallelerinde kilitli parke yol çalışmalarını tamamladı. Üç mahalleye toplamda 8 bin 600 metrekare parke taşı döşendi.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yürüttüğü kilitli parke çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak, yolu vatandaşların hizmetine sundu.

Ekipler, Kasaba Mahallesi’nde 3 bin 580 metrekare, Dirgenler’de 4 bin 320 metrekare, Karadağ’da ise 700 metrekare kilitli taş döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Başkan Mutlu Ulutaş, yapılan çalışmalarla mahallelerin yeni bir görünüme kavuştuğunu, vatandaşların daha rahat şekilde ulaşım sağlayacağını söyledi.

Mahalle sakinleri ise çalışmalardan dolayı memnun olduklarını, Başkan Mutlu Ulutaş’a teşekkür ettiklerini dile getirdi.

12 Mayıs 2022

Kasaba Çarşı ve Meydan Düzenleme Projesi tanıtım toplantısı yapıldı
09 Haziran 2022
Kaş Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi çerçevesinde ek protokol imzalandı