Kaş’ta 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü, Kaş ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

19 Eylül 2022

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Mareşallik ve Gazilik” unvanın verildiği 19 Eylül Gaziler Günü, Kaş ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programda, Kaymakam Murat Öztürk, Garnizon Komutanı Binbaşı Hüseyin Sadık ve Belediye Başkan Vekili Fırat Demirci, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla program sona erdi.

Program sonrası şehit yakınları ve gazilere, Kaş Belediyesi Akçagerme Sosyal Tesislerinde kahvaltı verildi.

Ardından şehit yakınları ve gaziler için Kaş Belediyesi tarafından 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Çanakkale, İzmir, Bursa, İstanbul ve Eskişehir illerini kapsayan gezi düzenlendi.

Doğantaş Hasat ve Bal Şenliği yapıldı
19 Eylül 2022
Kaş’ta yüzme eğitimi için havuz yapıldı
16 Eylül 2022