Kaş Küçükçakıl çevresine yeni yüz

Kaş ilçesinde başlatılan Küçükçakıl Yürüyüş Yolu Peyzaj Düzenleme projesi çalışması tamamlandı.

01 Ağustos 2023

Kaş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, ilçede Küçükçakıl Plajı’nın yer aldığı bölgede peyzaj çalışması gerçekleştirildi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerce çalışma kapsamında 2 kilometre baskı beton, Arnavut desenli yol ve oturma alanları yapıldı.

5 bin metrekare çalışma alanında Benjamin, Ligustrum, Jakaranda, Mine, Çingene Şalvarı, Ateş Dikeni, Cotoneaster, Gold Taflan türlerinde 1500 bitki dikildi, 750 metrekarelik çim alan oluşturuldu. Bitkilerin ve çimlerin sulanması için damlama ve otomatik sulama sistemleri kuruldu.

Ayrıca çevre aydınlatması çalışması yapılırken, alana piknik masaları, banklar ve çöp kutuları yerleştirildi.

01 Ağustos 2023

Başkan Mutlu Ulutaş Aşure Günü etkinliğine katıldı
28 Temmuz 2023
Kalkan Balıkçı Barınağı peyzaj çalışmasıyla yeni çehresine kavuşuyor