Kalkan Balıkçı Barınağı peyzaj çalışmasıyla yeni çehresine kavuşuyor

Kaş Belediyesi ekiplerince Kalkan Mahallesi’nde gerçekleştirilen peyzaj çalışması kapsamında 3500 adet bitki dikildi.

27 Temmuz 2023

Kaş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçeyi daha yeşil ve daha estetik hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Alınan bilgiye göre, Kalkan Mahallesi’ndeki balıkçı barınağı alanının görsel kalitesinin iyileştirilmesi amacıyla peyzaj çalışması yapıldığı, neticede liman bölgesinin imajına önemli katkı sunulduğu belirtildi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bu çerçevede Kalkan Balıkçı Barınağı mendirek yönünde Taflan, Şimşir, Mine, Çingene Şalvarı, Benjamin Ağacı, Ligustrum, Frenk Sarmaşığı, Abelya türlerinde 3500 bitkinin dikimini gerçekleştirdi.

1500 metrekare alanda kullanılan bitkilerin, Ova Mahallesi’nde belediyeye ait serada üretildiği kaydedildi.

Baskı beton yol, dekoratif doğal taş duvarlar ve çiçekliklerin yapıldığı peyzaj çalışmasında, 10’ar kamelya, piknik masası ve bank da yer alacak.

27 Temmuz 2023

Kaş Palamut’ta meydan projesi çalışmaları devam ediyor
21 Temmuz 2023
Kaş'ta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerle anıldı