Kaş Kasaba’da asfalt serimine başlandı

Kaş ilçesi Kasaba Mahallesi’nde asfalt serim çalışmasına başlandı.

11 Ağustos 2023

Kaş ilçesi Kasaba Mahallesi’nde asfalt serim çalışmasına başlandı.

Kaş Belediyesi, Kasaba Mahallesi’nde asfalt çalışması başlattı. Bu kapsamda Keyifler Mevkii’ndeki yolda çalışma yapılıyor.

Fen İşleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, ekiplerce 6 kilometrelik yol güzergâhında alt yapı çalışmasının ardından asfalt serimine başlandı. Yolun 4 kilometresinin tamamlandığı belirtildi.

Mahalle sakinleri, yollarının asfaltlanmaya başlamasının son derece memnuniyet verici olduğunu dile getirerek, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’a teşekkür ettiklerini kaydetti.

Rahat ve konforlu ulaşım

Mahallede ikamet eden Ali Dalkın, “Eskiden yollarımız çukurlarla doluydu, araçlarımız zarar görüyordu. Başkanımıza, yollarımızın yapılması için müracaat ettik. Yollarımızda çalışmalara başlandı, çok teşekkür ederiz.” dedi.

Fatma Alkış ise “Yollarda çukurlar vardı. Yağmur yağdığında çamur oluyordu, yürümekte güçlük çekiyorduk. Başkanımızdan yolların yapılması talebinde bulunduk. Yollarımız yapılıyor.” diye konuştu.

11 Ağustos 2023

Kaş’ta “Barak Kilimi” dokumacılığı başlatıldı