Kaş Belediyesinden 2 kişiye hasta yatağı yardımı

Kaş Belediyesince Sütleğen ve Kemer mahallelerinde 2 vatandaşa tam donanımlı hasta yatağı yardımı yapıldı.

08 Ağustos 2023

Kaş Belediyesi sosyal yardımlarla da ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında yer alıyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü, yapılan başvuruların değerlendirilmesi sonucu ihtiyaç sahibi vatandaşların hasta yatağı taleplerini karşılamaya devam ediyor.

Sütleğen Mahallesi Beldibi Mevkii’nde ikamet eden 66 yaşındaki Memiş Erbay, kalp rahatsızlığı nedeniyle Sağlık İşleri Müdürlüğüne hasta yatağı talebinde bulundu. Hasta yatağı, ekiplerce Erbay’ın evine ulaştırılarak, teslim edildi.

Kemer Mahallesi Gömüce Mevkii’nde yaşayan 83 yaşındaki Düriye Kocakahya’nın talebi de karşılandı. Kocakahya’ya hasta yatağı temin edilerek, evinde teslimi yapıldı.

Hastalar ile yakınları, yatakların kurulmasının ardından daha konforlu şartlara kavuştuklarını ve memnuniyet duyduklarını belirterek, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’a ve ekiplere teşekkür ettiklerini dile getirdi.

08 Ağustos 2023

Kaş Küçükçakıl çevresine yeni yüz
01 Ağustos 2023
Başkan Mutlu Ulutaş Aşure Günü etkinliğine katıldı