Kaş Yarımadaton Yarışları yapıldı

Kaş ilçesinde düzenlenen 4. Kaş Yarımadaton Yarışları gerçekleştirildi.

22 Ekim 2022

Kaş ilçesinde düzenlenen "4. Kaş Yarımadaton Yarışları" gerçekleştirildi.

Yarışlar, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın Cumhuriyet Meydanı'nda verdiği startla başladı.

Başkan Mutlu Ulutaş, start öncesi yaptığı açıklamada, her yıl yarışmacı sayısının arttığını söyledi.

Kültürel, sanatsal, geleneksel sporlar ve bu tür faaliyetleri artırdıklarını belirten Başkan Ulutaş, şunları kaydetti:

“Kışın butik özelliği, tabiat güzelliği ile her türlü faaliyete yer verebildiğimiz bir coğrafya burası. Yarışmaya katılan bütün sporcuları tebrik ediyorum. Yarışlar, Çukurbağ Yarımadası güzergahı üzerinde gerçekleşiyor. Bu, dünyanın en güzel parkurlarından bir tanesi. Önümüzdeki yarışlar için tüm sporseverleri Kaş’a davet ediyorum.”

Meydandan başlayan, Marina ve Çukurbağ Yarımadası etrafında devam eden yarışlarda, Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Kanada, Rusya, Norveç, Ukrayna, İngiltere, Kazakistan ve İrlanda’dan 500’ü aşkın sporcu mücadele etti. Yarı Maraton koşu yarışı, 21, 12 ve 6 kilometrelik parkurlarda yapıldı. Bu yıl ayrıca ilk kez çocuk koşusu düzenlendi.

Yarışlar sonunda Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara madalya ve plaket verildi.

22 Ekim 2022

‘Kaş Yarımadaton’ 22 Ekim’de yapılacak
20 Ekim 2022
Kaş’ta yeni doğan bebeklere ‘hoş geldin’ hediyesi