Kaş Belediyesinde psikolog, fizyoterapist ve diyetisyen göreve başladı

Kaş Belediyesi, Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde psikolog, fizyoterapist ve diyetisyen hizmeti vermeye başladı.

09 Mayıs 2023

Bu kapsamda Kaş Belediyesinde psikolog Emrah Çırak, fizyoterapist Berkehan Bagane ve diyetisyen Çiğdem Çerçi, halka ücretsiz olarak hizmet verecek.

İstanbul Ticaret Üniversitesi psikoloji bölümü mezunu Emrah Çırak, Kaş Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğünde çocuk, genç, ergen ve yetişkinlere yönelik çalışmalar yaptığını söyledi.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nde eğitim alan fizyoterapist Berkehan Bagane de fizik tedavi sürecinde uzmanından, konuyla ilgili rapor ve çizelge gerektiğini belirtti.

Konya Karatay Üniversitesi Beslenme Diyetetik Bölümünü tamamlayan diyetisyen Çiğdem Çerçi ise sağlıklı beslenmeyle ilgili bilgi almak, sağlıklı beslenme planı oluşturmak isteyen kişilere ve hastalıklarda beslenme üzerine hizmet verdiğini kaydetti.

09 Mayıs 2023

Kalkan’da beton yol çalışması devam ediyor
05 Mayıs 2023
Kaş Belediyesinin kesin hesabı mecliste kabul edildi