Kalkan’da beton yol çalışması devam ediyor

05 Mayıs 2023

Kaş ilçesinde belediye ekipleri, Sokak Sağlıklaştırma Projesi kapsamında beton yol çalışması yapıyor. Bu çerçevede Kalkan Mahallesi’ndeki çalışma sürüyor.

Kaş Belediyesi ekiplerinin, Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde Kalkan Mahallesi’ndeki Kışla, Akdeniz ve Cumhuriyet Caddesi ile Barış, Yakamoz, Portakal Çiçeği ve Şebboy Sokak’ta başlattığı 5 kilometrelik beton yol uygulaması devam ediyor.

Bu doğrultuda 3 kilometre yol betonla kaplandı, 10 bin metrekare kaldırım imalatı yapılacak.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, yaptığı açıklamada, güvenli ve rahat ulaşım için yol çalışmalarının önemini vurguladı.

Kaş Belediyesinin çalışmalarını ve projelerini sürdürdüğünü ifade eden Başkan Mutlu Ulutaş, Kalkan’da yapılan söz konusu proje çalışmasıyla bölgede ulaşımın daha konforlu hale geleceğini belirtti.

05 Mayıs 2023

Kaş Belediyesinin kesin hesabı mecliste kabul edildi
04 Mayıs 2023
Kaş’ta Likya Su Yolu Yürüyüşü ve Patara Yörük Göçü düzenlendi