Kaş Belediyesi yeni çocuk oyun parkları kuruyor

Kaş Belediyesi tarafından ilçedeki mahallelere çocuk oyun parkı kurulması için çalışma başlatıldı.

03 Kasım 2022

Park ve Bahçeler Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Kaş Belediyesi 12 mahalleye çocuk oyun parkı kuruyor.

Ekiplerin, salıncak, tahterevalli ve kaydırakların bulunduğu çocuk oyun gruplarını, Kaş Merkez (Sokak Antrenman Parkuru), Ağullu, Andifli (Kreş ve Gündüz Bakımevi arkası), Beldibi, Çayköy, Çukurbağ, Üzümlü, Kınık, Sarılar, Sarıbelen, Sinekçi ve Yeşilköy mahallelerinde belirlenen alanlarda oluşturmaya başladığı belirtildi.

Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, mahallelerdeki çocukların daha iyi ortamlarda eğlenebileceği, vakit geçirebileceği oyun parklarının yapılması için çalışma başlattıklarını ifade etti.

Çocuklar için güvenle oynayabilecekleri oyun alanları oluşturduklarını belirten Başkan Ulutaş, konuyla ilgili çalışmaları sürdürdüklerini aktardı.

03 Kasım 2022

Kaş Belediyesi kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı
02 Kasım 2022
Kaş Akörü Mahallesi’ne sosyal yaşam alanı