Kaş Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi ilk mezunlarını verdi

Kaş Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin mezun olması nedeniyle tören düzenlendi.

16 Haziran 2023

Mezuniyet töreninde birbirinden renkli kıyafetlerle hazır bulunan öğrenciler, diplomalarını Kaş Belediye Başkan Yardımcısı Salih Usta ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren’den aldı.

Törende konuşan Salih Usta, Kaş Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin 2022-2023 öğretim yılında ilk mezunlarını verdiğini söyledi.

Eğitimin önemini vurgulayan Usta, “Kaş Belediyesi olarak, eğitime destek veriyoruz ve bunu sürdüreceğiz.” dedi.

Kaş Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Hicran Ilgaz ise 20 öğrencinin 6 yaş grubundan mezun olduğunu ifade etti.

Burada eğitimin yıl boyunca kesintisiz devam ettiğini dile getiren Ilgaz, “Öğrencilere günde bir saat İngilizce eğitimi de veriliyor. İlk mezunlarımızı verdiğimiz için gururluyum. Belediye Başkanımız Mutlu Ulutaş’a bize desteklerinden dolayı teşekkür ederim.”  diye konuştu.

İlk mezunlar tören sonunda havaya kep atarak, mutluluk ve sevinçlerini doyasıya yaşadı.

Kreş ve Gündüz Bakımevi bahçesinde gerçekleşen törene, öğretmenler ve veliler de katıldı.

16 Haziran 2023

Kaş Belediye Spor Türkiye Güreş Şampiyonası’nda 3 madalya kazandı