Kaş Belediye Spor’da play-off coşkusu

Antalya 2. Amatör Küme 1. Grup son haftasında evinde Yeşil Kemer Spor’u 3-2 mağlup eden Kaş Belediye Spor, play-off maçlarına kaldı.

12 Haziran 2023

Turkuaz beyazlılar galibiyetin alınmasıyla play-off coşkusunu kutladı. Maçın bitiş düdüğüyle öncelikle futbolcular ve teknik ekip, saha içinde sevinç yumağı oluşturdu. Taraftarların da katıldığı coşkulu kutlama saatlerce devam etti.

Karşılaşmayı Ağullu Futbol Sahası protokol bölümünde takip eden Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, maçın ardından soyunma odasında futbolcuları tebrik etti.

Takımın coşkusuna ortak olan Başkan Mutlu Ulutaş, Kaş Belediye Spor’un bu yıl kurulduğunu hatırlatarak, “Hedef şampiyonluk. Bu yolda takımımıza güveniyorum, inanıyorum, play-off’ta başarılar diliyorum.” dedi.

Karşılaşma sonunda büyük coşku yaşayan taraftarlar ise kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Kaş Belediye Spor, Antalya’da 2. Amatör Küme ikinci ve üçüncü grup ikincileriyle şampiyonluk maçları oynayacak.

12 Haziran 2023

Kaş’ta 7 turizm teknesine Mavi Bayrak asıldı
09 Haziran 2023
Kaş Belediye Spor’dan milli takıma