Kaş Belediye Spor’un güreşçisinden bir şampiyonluk daha

Kaş Belediye Spor Kulübü güreşçisi Süleyman Tufan, Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde Teşvik 2 kategorisinde zirveye çıktı.

05 Ağustos 2024

26. Uluslararası Feslikan Yağlı Güreşleri, Konyaaltı Belediyesinin ev sahipliğinde yapıldı. Feslikan Er Meydanı'nda 66’sı başpehlivan olmak üzere 900'ün üzerinde güreşçi mücadele etti.

Kaş Belediyespor Kulübü güreşçisi Süleyman Tufan, Teşvik 2 dalında rakibini yenerek, şampiyon oldu.

Güreş takımının antrenörü Barış Alagöz, Tufan’ın, Edirne-Kırkpınar, Alanya-Gökbel ardından Konyaaltı-Feslikan güreşlerinde şampiyonluk kazandığını belirterek, desteklerinden dolayı Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan’a teşekkür ettiğini kaydetti.

Enes Doğan’ın başpehlivanlığı kazandığı etkinlikte, dereceye giren güreşçilere ödüllerini, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan verdi.

ASAT’tan Başkan Erol Demirhan’a ziyaret
Kaş’ta 15 Temmuz’un 8. yılı etkinliklerle anıldı