Kaş Belediye Başkanı Ulutaş, öğrencilere karne dağıttı

16 Haziran 2023

Kaş ilçesindeki okullarda yaklaşık 10 bin öğrenci karne alarak, yaz tatiline girdi. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Karnelerin alınmasıyla 2022-2023 eğitim öğretim yılı sona erdi. Dönemin son ders zilinin çalmasıyla Kaş'ta 55 okulda görev yapan 840 öğretmen ile 10 bin 300 öğrenci yaz tatiline girdi.

İlçede eğitim gören öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Palamut İlk ve Ortaokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Ulutaş, onlara yaz tatilinde kitap okumalarını tavsiye etti.

Karne dağıtım törenine, Kaş Kaymakamı Murat Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Melih Eroğlu, öğretmenler ve veliler de katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığının takvimine göre, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı, 12 Eylül pazartesi günü başlayacak.

Kaş Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi ilk mezunlarını verdi
Kaş Belediye Spor Türkiye Güreş Şampiyonası’nda 3 madalya kazandı