Kaş Balıkçı Barınağı yolunda çalışmalara başlandı

Kaş ilçesindeki balıkçı barınağında çevre düzenleme çalışmalarına başlandığı bildirildi.

22 Mart 2024

Kaş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, 'Balıkçı Barınağı Çevre Düzenleme İşi' kapsamında doğal taşlar kullanılarak zemin düzenlemesi, peyzaj ve aydınlatma sistemleri çalışmaları gerçekleştirilecek.

Ekiplerin başlattığı çalışmalarda yaklaşık 785 metrekarelik bazalt zemin kaplama yapılacak. Yol zemini için hazır beton, çelik hasır malzemesi ve bazalt bordür kullanılacak.Yeni elektrik direkleri dikilecek. Aydınlatmalar  iyileştirilecek. Betonarme çiçeklik oluşturulacak.

Ayrıca, barınakta bulunan tekne çekek yerindeki beton alan yenilenecek.

Çalışmaların kısa sürede tamamlanmasının hedeflendiği belirtildi.

22 Mart 2024

Kalkan’da Yöresel Ürün Pazar Yeri törenle açıldı
21 Mart 2024
Başkan Mutlu Ulutaş’tan Proje Tanıtım Toplantısı