Gökçeyazı’da asfaltlama çalışması yapılıyor

04 Kasım 2022

Kaş Belediyesi tarafından Gökçeyazı mahalle yolunda asfaltlama çalışması gerçekleştiriliyor. Çalışmayla mahallenin elli yıldır süren asfalt yol hasreti sona eriyor.

Kaş Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli ve konforlu hizmet alabilmesi amacıyla yol ve asfalt çalışmalarında hız kesmiyor. Ekipler, bu çerçevede Gökçeyazı Mahallesi’nde asfaltlama çalışması yapıyor.

Konuyla ilgili konuşan Gökçeyazı Mahalle Muhtarı Salih Bölük, yollarının asfalt yapılması dolayısıyla çok mutlu olduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’a teşekkür eden Muhtar Bölük, eskiden mahalledeki yolların bozuk olduğunu, elli yıldan beri ilk kez asfaltlandığını ve konforlu hale geldiğini belirtti.

Mahalle sakinleri de Başkan Mutlu Ulutaş’a sağladığı hizmetten dolayı teşekkür ederek, yapılan çalışmalardan memnun olduklarını dile getirdi.

04 Kasım 2022

Kaş Belediyesi yeni çocuk oyun parkları kuruyor
03 Kasım 2022
Kaş Belediyesi kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı