Başkan Ulutaş öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

Kaş ilçesinde öğrenciler birinci dönem karnelerini alarak, yarıyıl tatiline girdi. Belediye Başkanı Ulutaş, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

20 Ocak 2023

2022-2023 eğitim öğretim yılında dönemin son ders zilinin çalmasıyla Kaş ilçesi genelinde 55 okulda görev yapan 840 öğretmen ile 10 bin 300 öğrenci yarıyıl tatiline girdi. Yarıyıl tatili, 23 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında yapılacak.

Yarıyıl tatilinin başlamasıyla okullarda 1. dönem sona erdi. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, birinci döneminin sona ermesiyle Sütleğen İlkokulu ve Sütleğen Yatlı Bölge Ortaokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Başkan Mutlu Ulutaş, öğrencilere karne ve hediye verdi, hayırlı bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu.

Karne dağıtım törenine, Kaymakam Murat Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Melih Eroğlu, öğretmenler ve veliler de katıldı.

Bu yıl eğitim öğretim dönemi, 16 Haziran’da sona erecek.

20 Ocak 2023

Kalkan’da Sokak Sağlıklaştırma Projesi çalışması