Kalkan’da Sokak Sağlıklaştırma Projesi çalışması

Kaş ilçesinde Sokak Sağlıklaştırma Projesi çalışması sürüyor.

19 Ocak 2023

Kaş ilçesinde Sokak Sağlıklaştırma Projesi çalışması sürüyor.

Kaş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Sokak Sağlıklaştırma Projesi çalışması Kalkan Mahallesi’nde gerçekleştiriliyor.

Açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde ekiplerce proje kapsamında Barış Sokak, Yakamoz Sokak ve Portakal Çiçeği Sokak’ta başlatılan 5 kilometrelik beton yol çalışmasının sürdüğü ve kaldırım çalışması yapıldığı kaydedildi.

Beton yolun hızlı bir kaplama yöntemi olmasının yanı sıra, uzun ömürlü ve mukavemetli olması nedeniyle tercih edildiği, çalışma neticesinde sokaklara daha modern ve estetik bir görünüm kazandırılacağı belirtildi.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, bölgedeki Sokak Sağlıklaştırma Projesi çalışmasını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Mahalle sakinleri, söz konusu çalışma dolayısıyla memnun olduklarını, tamamlandığında sokakların daha güzel bir görünüme kavuşacağını dile getirdi.

19 Ocak 2023

Kaş Belediye Spor ilk antrenmanını yaptı
18 Ocak 2023
Kaş Belediyesinden Dirgenler-Ortabağ-Gürsu yoluna sıcak asfalt