Başkan Ulutaş belediye personeliyle bayramlaştı

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi son iş gününde personeliyle bayramlaştı.

23 Haziran 2023

Kaş Belediyesinde Başkan Mutlu Ulutaş’ın yönetiminde yapılan bayramlaşmada meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri de yer aldı.

Kalkan Hizmet Birimi ve Ova Kademe Binasında hizmet veren personeliyle bayramlaşan Başkan Ulutaş, ardından idari binadaki belediye çalışanlarının da bayramını kutladı.

Başkan Ulutaş, Belediye Toplantı Salonunda yaptığı konuşmada, bayramların birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının geliştiği, dargınların barıştığı müstesna günler olduğunu belirterek, “Nice bayramlarda beraber olmak dileğiyle sevdiklerinizle ailenizle beraber mutlu, huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum.” dedi.

Başkan Ulutaş, personele hizmetleri dolayısıyla teşekkür etti.

23 Haziran 2023

Uluslararası Likya Kaş Kültür ve Sanat Festivali başlıyor