Başkan Ulutaş, belediye çalışanlarının yeni yılını kutladı

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, personellerinin yeni yılını tebrik etti.

30 Aralık 2022

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, personellerinin yeni yılını tebrik etti.

Belediye Toplantı Salonunda yeni yıl dolayısıyla düzenlenen toplantıya, Başkan Mutlu Ulutaş, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personeller katıldı.

Başkan Ulutaş, toplantıda yaptığı konuşmada, özellikle pandemiden sonra belediye olarak, yoğun tempoda çalıştıklarını, hizmet ürettiklerini söyledi.

Ülkede ve dünyada pandemi ve savaş nedeniyle bazı sıkıntılar yaşandığını hatırlatan Başkan Ulutaş, Kaş Belediyesinin bu sıkıntılar içerisinde hizmet ürettiğini, bunu sürdüreceğini işaret etti.

Bitirdikleri ve devam eden birçok projeleri bulunduğunu belirten Başkan Ulutaş, şunları kaydetti

“İnşallah 2024’e kadar verdiğimiz sözleri hizmet olarak, vatandaşımıza, şehrimize yansıtmaya çalışacağız. Hepinize, bugüne kadar verdiğiniz hizmetler dolayısıyla teşekkür ediyorum. İnşallah 2023’ün de memleketimize, milletimize, şehrimize, vatandaşlarımıza hayırlı olmasını, belediye olarak da yeni, güzel, faydalı hizmetlere vesile olmasını can-ı gönülden diliyorum. Yeni yılınızı tebrik ediyorum. Aileniz ve sevdiklerinizle mutlu yıllar diliyorum. 2023, hepimiz için hayır, huzur, mutluluk getirsin.”

Kasaba-Sütleğen yolunun temeli atıldı
Kaş’ta Atatürk Kır Koşusu düzenlendi
27 Aralık 2022
Kaş Belediyesinden akülü tekerlekli sandalye desteği