Başkan Demirhan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

29 Ağustos 2024

Başkan Demirhan, mesajında, 30 Ağustos Zaferi’nin 102’nci yıl dönümünü kutlamanın gurur ve coşkusunu yaşadıklarını kaydederek, şu ifadeleri kullandı:

“Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolda en önemli aşamalardan biri olan Büyük Zafer, milletimizin ortak değerlerde bütünleşerek, birlik ve beraberlik içerisinde yazdığı kahramanlık destanıdır.

1919’da zor koşullarda yakılan istiklal meşalesi, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi sonucunda zaferle taçlanmıştır.

Milletimiz, bu zaferle vatan bütünlüğünden, bağımsızlık ve özgürlüğünden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir.

30 Ağustos ruhunu nesilden nesile aktarmak, bu kutsal emanete sahip çıkmak, en büyük sorumluluğumuzdur.

Bu duygularla Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

Türkiye Serbest Dalış Şampiyonası Kaş'ta yapılacak
Kaş’ta Başsavcıdan Belediye Başkanı Demirhan’a ziyaret