Başkan Böcek, Kaş Buluşması’nda muhtarlarla bir araya geldi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gömbe Yayla Şenliği etkinliği öncesi, Kaş ilçesinde hizmet veren muhtarlarla bir araya geldi.

19 Ağustos 2024

Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, Gömbe Mahallesi'nde düzenlenen Kaş Buluşması’nda ilçede yaşanan sorunları muhtarlarla birlikte değerlendirdiklerini ifade etti.

Toplantıda, muhtarların ve hizmet birimlerinin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Böcek, “Her zaman olduğu gibi tüm sözlerimizi birer birer tamamlayacak, vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak için üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz. Kaş Belediye Başkanımız Erol Demirhan ile azimli ve koordineli şekilde çalışacağız.” dedi.

Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan da tüm muhtarlara hizmet konusunda yardımcı olduklarını ve bundan sonra da bu desteğin süreceğini, Büyükşehir Belediyesi ve Başkanı Muhittin Böcek ile işbirliği ve uyum içinde çalışacaklarını belirtti.

Toplantıda, Demre Belediye Başkanı Fahri Duran, CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, önceki dönemlerde görev yapan Kaş Belediye Başkanları Emin Erdem ve Abdullah Gültekin ile Büyükşehir Belediyesi şube müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de yer aldı.

Başkan Böcek, Kaş Buluşması’nın ardından Gömbe Yayla Şenliği’ne katıldı.

19 Ağustos 2024

Kaş Belediyesi Zabıta ekipleri pazar yeri denetimi yaptı