Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası 3 Eylül’de Kaş’ta başlıyor

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’nun düzenlediği (TSSF) Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası, Antalya’nın Kaş ilçesinde başlıyor.

 03 Eylül 2024

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’nun düzenlediği (TSSF) Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası, Antalya’nın Kaş ilçesinde başlıyor. Şampiyonada yarışmaya, “Hasan Kaptan Çevre” özel kategorisi eklendi.

Alınan bilgiye göre, Kaş ilçesinde 30 Ağustos-3 Eylül’de düzenlenen Serbest Dalış Open Açık Su Türkiye Şampiyonası’nın ardından, 3-6 Eylül’de Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası yapılacak.

TSSF tarafından düzenlenen 2024 Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası, 3 Eylül’de başlayacak. Yarışmacılar, Türkiye’nin sualtı dünyasını fotoğraf ve video dallarında en iyi şekilde görüntülemek için mücadele edecek. Yarışmada çekilen görüntüler,  jüri tarafından değerlendirilerek, dereceye girenler belirlenecek. 

-Yarışma özel kategorisi eklendi

Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası’nda fotoğraf dalında mevcut kategorilerin haricinde Hasan Kırbaş’ın anısına, “Hasan Kaptan Çevre” adıyla özel bir kategori de yer alacak. Temasının, “deniz çayırları” belirlendiği bu kategoride birinci, ikinci ve üçüncü olan yarışmacıya, “Hasan Kaptan Çevre Ödülü“ verilecek.


Okunma Sayısı: 94

 03 Eylül 2024

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Kaş Belediyesi eylül ayı meclis toplantısı yapıldı
03 Eylül 2024
Kaş'ta Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü kutlandı
30 Ağustos 2024
Başkan Demirhan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
29 Ağustos 2024
Türkiye Serbest Dalış Şampiyonası Kaş'ta yapılacak
29 Ağustos 2024