Kaş’ta “Köyre Yöresel Ürünler” etkinliği düzenlenecek

Kaş Belediyesi tarafından düzenlenen “Köyre Yöresel Ürünler” etkinliği 8 Ekim’de gerçekleştirilecek.

07 Ekim 2022

Özellikle tahini ile meşhur olan Gürsu/Köyre Mahallesi’nde yapılacak organizasyon kapsamında bölgede üretimi yapılan yöresel ürünlerin tanıtımı hedefleniyor. Bu çerçevede etkinlik alanında yöresel ürünlerin bulunduğu tanıtım stantları kurularak, susam, üzüm, tahin, pekmez ve nar gibi ürünler sergilenecek.

Etkinlikte, protokol konuşmalarının ardından tahin-pekmez yarışmaları yapılacak. “Ankaralı Ayşe” adıyla da bilinen Ayşe Dinçer konser verecek.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, etkinliğe tüm halkın davetli olduğunu bildirdi.

07 Ekim 2022

Kaş’taki şampiyonalarla dalış turizmi gelişiyor
06 Ekim 2022
Kaş Mesleki Eğitim Kurslarına kayıtlar başladı