Kaş’ta İstiklal Marşı’nın kabulünün 102. yıl dönümü kutlandı

Kaş ilçesinde “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü” dolayısıyla program düzenlendi.

14 Mart 2023

Kalkan Mahallesi’nde Mustafa Kocakaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonunda düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Programda, günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. “İstiklal Marşı’nın Düşündürdükleri” sunusu gerçekleştirildi. Öğrenciler tarafından "İstiklal Marşı Oratoryosu” sergilendi. Dağlıca Türküsü söylendi. “İstiklal Günlerinden” adlı piyes sahne aldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu.

Programa, Kaş Kaymakamı Murat Öztürk, Garnizon Komutanı Binbaşı Hüseyin Sadık, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Erol, İlçe Emniyet Müdürü Suat Kutbay, Milli Eğitim Müdürü Melih Eroğlu, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Başkan Ulutaş, sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş futbolcularla bir araya geldi
13 Mart 2023
Kaş Belediyesinin çevre duyarlılığı yatırımlarına yansıyor