Kaş Kınık Tarım Fuarı 23 Nisan’da kapılarını açacak

23-25 Nisan’da Kınık Kapalı Pazar Yeri’nde 75 katılımcı firmanın yer alacağı fuarda, yüzlerce farklı marka tarımsal ürün yer alacak.

19 Nisan 2024

Kaş Belediyesinin ev sahipliğinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) denetiminde düzenlenen fuara, Kaş Kaymakamlığı, Kaş Ziraat Odası, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) destek veriyor.

Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan, tarım sektörünü bir araya getirmeye hazırlanan fuara, tüm halkın davetli olduğunu bildirdi.

Marmaris Fuarcılık Organizasyon Halkla İlişkiler Limited Şirketi (MARFO Fuarcılık) Genel Müdürü Volkan Gülcan, yaptığı açıklamada, fuarın üreticiyle distribütör arasında köprü vazifesi gördüğünü söyledi.

Fuarın, üç gün boyunca 10.00-19.00 saatleri arasında gezilebileceğini belirten Gülcan, ziyaretçilerin burada tarım sektöründeki gelişmeleri daha yakından görme ve gözlemleme fırsatı bulabileceğini kaydetti.

MARFO Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında ulusal ve uluslararası bitki ve bitki besleme, gübre şirketleri, tarım iş makineleri, sera kurulum ve nayloncuları, sulama sistemleri, traktör, traktör yedek parçası satış, ürün geliştirme, yeşertme ve kızartma firmaları ziyaretçilerle buluşturulacak.

19 Nisan 2024

Başkan Demirhan’dan evi yanan aileye geçmiş olsun ziyareti
15 Nisan 2024
Kaş’ta geleneksel Ramazan bayramlaşması yapıldı