Kaş Gençlik Festivali devam ediyor

Kaş ilçesinde bu yıl 5-11 Eylül’de birincisi düzenlenen Kaş Gençlik Festivali, çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

07 Eylül 2022

Kaş Belediyesi tarafından düzenlenen festivalde ilçe merkezi ile mahallelerde spor, dans, tiyatro, müzik, kültür ve sanat ile ilgili etkinlikler gerçekleştiriliyor. Festivalin ikinci gününde ilk olarak, Antik Tiyatro’da Özgecan Aslan Orkestrası sahne aldı. Şef Emrah Aydın’ın yönetiminde solist İrem Ünal; Özdemir Erdoğan, Barış Manço, Doris Day, Ajda Pekkan gibi sanatçıların şarkılarından örnekler seslendirdi.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcularının tekvando gösterisinden sonra Kaşıks Grubu, tahta kaşıklarla müzik eşliğinde oyunlar sergiledi. Nikiya Varyasyon Bale K-Pop dans gösterisi sundu.

Ardından konser programında müzisyen Oğuz Boran sahneye çıktı. Halk müziğiyle dünya müziğini harmanladığı şarkıları, kendine has tarzıyla önemli dinleyici kitlesine ulaşan Oğuz Boran’ın konseri, seyircilerin beğenisini kazandı.

Öte yandan, Kaş Gençlik Festivali Köy Programı kapsamında Kınık Mahallesi’nde gerçekleştirilen Matrak, Okçuluk, Dart, Spor Parkuru, Halat, Sinema, Palyaço gösterileri, Badminton gibi pek çok etkinlik gençlerin yüzünü güldürdü.

Festival, 11 Eylül pazar günü tamamlanacak.

07 Eylül 2022

Kaş Gençlik Festivali başladı