Kaş Belediyesi Ova Mahallesi’nde iftar programı düzenledi

Kaş Belediye Başkanı Ulutaş, “Geleneksel iftar yemeklerinde bir araya geliyoruz. Ramazan'ın güzelliğiyle birliğimizi, beraberliğimizi daim kılıyoruz."

 28 Mart 2023

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, “Geleneksel iftar yemeklerinde bir araya geliyoruz. Ramazan'ın güzelliğiyle birliğimizi, beraberliğimizi daim kılıyoruz.

Kaş Belediyesinin düzenlediği mahalle iftar buluşmaları devam ediyor. Bu kez adres Ova Mahallesi oldu. Ova Çay Bahçesi’nde düzenlenen iftara, yaklaşık bin 500 kişi katıldı.

İftar için hazırlıkların tamamlanmasının ardından vatandaşlar sıraya girerek, yemeklerini aldı. Ezanın okunmasıyla Ova’daki iftar sofralarında oruçlar açıldı. 

Başkan Mutlu Ulutaş, iftar sonrası yaptığı konuşmada, on bir ayın sultanı Ramazan’ın bereket, iyilik, beraberlik ve kardeşlik olduğunu hatırlatarak, “Mahallelerimizde düzenlediğimiz geleneksel iftar yemeklerinde bir araya geliyoruz. Ramazan'ın güzelliğiyle birliğimizi, beraberliğimizi daim kılıyoruz. Bu ayın ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum. Rabbim, tuttuğunuz oruçları yaptığınız ibadetlerinizi kabul eylesin. Bizi Kadir Gecesi’ne, Ramazan Bayramı’na ulaştırmayı nasip etsin.” dedi.


Okunma Sayısı: 1629

 28 Mart 2023

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Kaş Belediye Spor deplasmanda kazandı
27 Mart 2023
Kalkan Mahallesi’nde geleneksel iftar buluşması düzenlendi
25 Mart 2023
Bezirgan Ulugöl’deki yürüyüş yolu ve kaldırım çalışması tamamlandı
23 Mart 2023
Kaş’ta sıfır atık tesisinin yapımında sona gelindi
21 Mart 2023