Kaş Belediyesi EMITT 2023’e katılıyor

Kaş Belediyesi, bu yıl 26’ncısı düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katılacak.

 11 Nisan 2023

Kaş Belediyesi, bu yıl 26’ncısı düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katılacak.

Dünyanın en büyük beş fuarından biri olan EMITT, 12-15 Nisan’da TÜYAP İstanbul’da gerçekleşecek. Daha önce 8–11 Şubat’ta yapılacağı duyurulan uluslararası fuar, Türkiye’de yaşanan deprem felaketi nedeniyle ertelenmişti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın (KOSGEB) desteklediği fuar, ICA Events tarafından Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) iş ortaklığında düzenleniyor.

Dünya turizmine yön veren sektör temsilcilerinin buluşma platformu olan fuara, her yıl yaz ve kış turizmi, outdoor turizmi, tatil destinasyonları, oteller ve turist merkezleri, tur operatörleri ve acenteler katılıyor.

Kaş Belediyesi de Türkiye’de pek çok yeni tatil ve turizm destinasyonu oluşmasına ortam hazırlayan, şehirlerin markalaşmasına ve turistle buluşmasına ev sahipliği yapan turizm sektörünün dünyaya açılan en önemli kapısı durumundaki EMITT’e katılacak.

Bu yıl da fuar hazırlıklarını tamamlayan Kaş Belediyesi, tüm katılımcılara, profesyonel yerli ve uluslararası ziyaretçilere yeni iş ve iş birliği imkanları sunacak EMITT’te, ilçenin doğal, tarihi, kültürel ve turizm değerlerini tanıtacak.


Okunma Sayısı: 1418

 11 Nisan 2023

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Kaş Belediye Spor deplasmanda farklı kazandı
10 Nisan 2023
Muaythai dünya şampiyonu Zehra Doğan, Kaş Belediye Başkanı Ulutaş'ı ziyaret etti
05 Nisan 2023
Kaş Belediyesi nisan ayı meclis toplantısı yapıldı
04 Nisan 2023
Kaş Belediye Spor’un zirve yarışı sürüyor
03 Nisan 2023