Kaş Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı

Kaş Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

08 Mart 2023

Belediye Başkan Vekili Fırat Demirci, belediyede çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı ve çiçek verdi.

Başkan Vekili Fırat Demirci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle belediyede çalışan kadınları ziyaret etti. Kadınlara karanfil takdim eden Demirci, “Şehit anneleri, şehit eşleri başta olmak üzere, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ederim.” dedi.

Demirci’ye, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren eşlik etti.

Ardından Cumhuriyet Meydanı’nda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında keşkek ikramı yapıldı.

Etkinlikler, Kadınlar Günü Sineması ve Kadınlar Günü Tenis Turnuvası Ödül Töreni ile tamamlanacak.

08 Mart 2023

Kaş Belediye Spor futbol takımı sezonu dualarla açtı
03 Mart 2023
Kaş Belediyesi mart ayı olağan meclis toplantısı yapıldı