Kaş Belediye Spor’un zirve yarışı sürüyor

Kaş Belediye Spor, Antalya Büyükler 2.Amatör Küme 1. Grup 3.hafta maçında karşılaştığı Adrasan Spor ile 2-2 berabere kalırken, puanını 7’ye yükseltti.

 03 Nisan 2023

Kaş Belediye Spor, Antalya Büyükler 2. Amatör Küme 1. Grup 3. hafta maçında karşılaştığı Adrasan Spor ile 2-2 berabere kalırken, puanını 7’ye yükseltti.

Turkuaz beyazlı takım, ligin 3. haftasında misafir ettiği Adrasan Spor ile 2-2 berabere kaldı. Kaş ekibinin gollerini, Melih Güzeloğlu ve Oğuzhan Karaca kaydetti.

Kaş Belediye Spor, karşılaşmaya, geçen haftaki maçta sakatlanan futbolcusu için üzerinde “Geçmiş olsun Burak Çolak” yazılı bir pankartla çıktı.   

Ağullu Futbol Sahasında oynanan maçta ilk gol ev sahibi takımdan geldi. Misafir takımın attığı golle ilk yarının skoru belirlendi.

Büyük heyecana sahne olan ikinci yarıda son dakikalarda Kaş Belediye Spor, bir kez daha öne geçti. Adrasan Spor, uzatma dakikalarında bulduğu golle skoru yeniden eşitledi.

Karşılaşma, 2-2 berabere tamamlandı. Bu sonuçla puanını 7’ye yükselten Kaş Belediye Spor, averajla grupta lider durumda bulunuyor.

İkinci yarıda Kaş Belediye Spor’da Ramazan Çabuk bir penaltı vuruşundan faydalanamadı, Adrasan Spor’da Emre Ünlü ise gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Kaş Belediye Spor, ligin 4. haftasında Yuva Spor deplasmanına gidecek.


Okunma Sayısı: 1463

 03 Nisan 2023

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Kaş’ta fırınlarda Ramazan denetimi yapıldı
31 Mart 2023
Ova-Kınık Bisiklet Yolunda sona doğru
30 Mart 2023
Patara Köprüsü için geri sayım başladı
29 Mart 2023
Kaş Belediyesi Ova Mahallesi’nde iftar programı düzenledi
28 Mart 2023