Gömbe’de sıcak asfalt çalışması

Kaş ilçesinde Gömbe ile Belenli mahalleleri arasındaki yolda sıcak asfalt çalışması yapıldı.

19 Aralık 2023

Kaş Belediyesi ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında mahalle yollarına sıcak asfalt yapılıyor. Ekipler, Gömbe ile Belenli mahalleleri arasındaki 2,5 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, bölgeye giderek, çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Mutlu Ulutaş, yaptığı açıklamada, ilçedeki 54 mahallede hizmetlere devam ettiklerini belirterek, yaz boyunca sathi asfalt çalışmaları gerçekleştirdiklerini, kış döneminde ise yoğun şekilde parke ve sıcak asfalt çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Gömbe ile Belenli arasındaki yolda ekiplerin sıcak asfalt çalışması yaptıklarını kaydeden Başkan Mutlu Ulutaş, “Hemşehrilerimiz standartı yüksek bir yola kavuşacak. Vatandaşlarımızın memnuniyeti için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Hizmetlerimizi bugüne kadar yaptığımız gibi inşallah bundan sonra da sürdüreceğiz. En iyi hizmeti vermek için çalışmalarımızı devam ettireceğiz.” dedi.

19 Aralık 2023

Yayla Belenli Yeni Camii açıldı
18 Aralık 2023
Kaş Belediyesinden taşkın riskine karşı kanal temizliği